Головна / Послуги / Віза до Великобританії

Віза до Великобританії

Великобританія - країна, наповнена особливою магією. Тут зародилися шедеври світової літератури - Шерлок Холмс, Гаррі Поттер і багато інших. Віза до Великобританії для громадян України здається чимось захмарним, а адже отримати її не складніше, ніж будь-яку шенгенську, до того ж вам немає необхідності докладати страхувальний поліс. Хоча є і негативний момент - вартість. А тепер про все по порядку.

Відкриваємо туристичну візу в Великобританію! Вартість 200 € (Особиста присутність в консульстві)

Зверніть увагу, що всі ідентифікуючі документи (посвідчення, паспорта і т.д.) надаються в оригіналі і форматі ксерокопії, довідки - Обов'язково повинні бути надані з перекладом на англійську мову.

Анкета на візу до Великобританії

Візова анкета заповнюється в режимі онлайн, і там же ви відразу можете оплатити обраний тип візи. Зверніть увагу, що заповнювати всі поля необхідно строго англійською мовою. Перевіряйте кожен пункт з особливою ретельністю, тому що у разі відмови через помилку візовий збір повернуто не буде.
Варто додати, що при заповненні анкети, ви можете самостійно вибрати дату відвідування візового центру. Коли ви будете точно впевнені, що всі заповнили вірно, і підтвердіть всі свої дані, на вашу електронну пошту прийде вся інформації про дати, а також документах, які вам необхідно зібрати.
Після заповнення роздрукуйте, проставте підписи і прикладіть до решти пакету документації. Варто відзначити, що чим більше різноманітної документації ви надасте, тим більше довіри ви викличте у співробітників британського установи.

Документи для візи до Великобританії

  • Український і закордонний паспорт.
  • Анкета.
  • Фото стандартного візового зразка (3,5х4,5) - 2 шт.
  • ІПН.
  • Свідоцтво про укладення / розірвання шлюбу.
  • Довідка, яка надається з робочого місця. Тут повинні бути вказані посада, дата прийняття на роботу, а також оклад за півроку.
  • Від роботодавців вимагається виписка з податкової та свідоцтво реєстрації.
  • Підтвердження броні проїзного квитка, а також готельного номера.
  • Страховий поліс (не обов'язково).
  • Запрошення від приймаючої сторони із зазначенням особистих даних, місця проживання тощо Запрошення може надходити не тільки від приватної особи, а й організації, що запрошує вас на роботу, лікувального / учбового закладу.
  • Деякі групи осіб, такі як пенсіонери, учні і т.д., повинні надати додаткові відомості. Про них докладно нижче.

Для неповнолітніх та учнів додатково необхідні наступні документи:

  • Свідоцтво про народження.
  • Студентський квиток.
  • Батьківський дозвіл.
  • Проїздний документ.
  • Довідка, яка надається навчальним закладом.

Пенсіонерам слід надати:

  • Свідоцтво про вихід на пенсію (посвідчення)
  • Роздруківка пенсійних нарахувань за 6 міс.

Вартість британської візи

Скільки коштує короткострокова віза до Британії? Стандартний консульський збір тут трохи вище, ніж у країни шенгенської угоди, і становить 133 долара. Вартість довгострокових типів - 468 доларів (2 роки), 849 (5 років) і 1150 (10 років).

На що ще варто звернути увагу?

Ваше фінансове благополуччя є чи не вирішальною складовою у прийнятті посольством рішенні про видачу вам візи. Вони дуже стурбовані напливом нелегальної робочої сили в країну.
Саме тому на візу до Британії необхідно зібрати всі документи, які прямо чи опосередковано могли б підтвердити ваш добробут: документи на нерухомість, цінні папери, машину, роздруківку банківського рахунку і т.д.
У випадку, коли за вас поручився спонсор, то правила ті ж, необхідно довести його власну фінансову забезпеченість.

У візовому центрі крім всієї зібраної документації, вас попросять залишити біометричні дані (стандартна процедура зняття відбитків пальців) і зроблять цифрове фото. Саме з цієї причини в установу ви повинні з'явитися особисто. Ухвалення рішення займає 15 днів.

Замовте прямо зараз!

або замовляйте, зателефонувавши на один з номерів:

+38 (099) 638-26-00, +38 (067) 854-30-35
Віза до Великобританії. Часті запитання
В данный момент вопросов нет