Головна / Послуги / Віза в Чехію

Віза в Чехію

Загальноприйнята думка, що віза до Чехії для громадян України являє собою найбільшу проблему, якщо порівнювати її отримання з візами інших країн. Причиною цьому служить те, що співробітники чеського посольства особливо недружелюбно ставиться до українців. Уряд Чехії досить жорстко охороняє державу від нелегалів, а найчастіше тими нелегалами, яким вдається зачепитися в країні, є саме українці.

Однак якщо ви мрієте провести чудовий уїк-енд або Новий рік в казковій атмосфері старовинних міст Чехії, ми допоможемо вам підготувати і оформити необхідний пакет документів на візу в Чехію. Віза в Чехію для українців - це реально з візовим центром Prostovisa. Довірте нам відкриття Вашої візи і можете спокійно готуватися до поїздки. Ми все зробимо в найкоротший термін! Ми гарантуємо отримання чеської візи і приймаємо оплату тільки після отримання Вами проставленою візи.

Що входить у вартість:
Консультація досвідченого менеджера
Оформлення запрошення
Запис на подачу документів
Професійне заповнення анкети
Бронювання квитків
Бронювання готелю
Оформлення медичної страховки
Переклад документів
Подача документів або повний супровід
Консультація по проходженню кордону
Формування повного пакету документів
Робоча віза в Чехію
Тривалість перебування Ціна Термін оформлення Додаткова інформація
90/90 330 € 30-45 днів робочий шенген, подача візовий центр
365/365 600 € 45-60 днів національна, подача консульство
720/720 700 € 45-60 днів національна, подача консульство
Вартість чеської шенгенської візи
Тривалість перебування Ціна Термін оформлення Додаткова інформація
30/14 90 € 7-10 днів туризм
30/14 110 € 7-10 днів туризм(після відмов)
180/90 150 € 7-10 днів туризм(в їжджений)
365/90/90 200 € 7-10 днів в їжджений
180/90 350 € 30 днів робоча віза

Важливі моменти, на які потрібно звернути увагу перед відкриттям чеської візи:

  • Закордонний паспорт зобов'язаний відповідати загальним вимогам, які пред'являються на оформлення візи (першочергово про терміни дії).
  • Ваші шанси на успішне оформлення підвищуються в рази, якщо в старому чи в поточному закордонному паспорті вже є записи про шенгеновскіх візах. Тому на співбесіду обов'язково беріть із собою копії старих паспортів.
  • Такі документи, як свідоцтва, паспорти, студентські та пенсійні посвідчення та ін. Подаються у вигляді оригіналу і копій.

Варто відзначити, що на дитину незалежно від того факту, вписаний він в батьківський закордонний паспорт чи ні, необхідно заповнювати додаткову анкету. Крім того, в батьківський документ буде вклеєна віза дитини, тому варто подбати про те, щоб в загранніке було достатньо місця.

Запис і заповнення анкети на візу в Чехію

Першим етапом на досягненні вашої мети є штурм консульства по телефону. З 2011 року заяви (зокрема на короткострокові візи) приймаються виключно по телефону. Після того, як ви через годину-два все ж додзвонитися в чеське установа, вас попросять назвати особисті дані та точну дату, коли ви збираєтеся навідатися в консульство з документами. Дана послуга вами не оплачується.
Візову анкету можна завантажити і заповнити в домашніх умовах, а можна отримати її безпосередньо в консульстві і заповнити її там. Анкету обробляє комп'ютер, тому щоб не покарати себе за нерозбірливий почерк відмовою, інформацію необхідно вписувати в кожну клітинку і строго латинськими літерами.

Документи для чеської візи

  • Паспорти - закордонний і національний.
  • ІПН.
  • Заповнена згідно з правилами анкета.
  • Фото стандартного зразка для віз (таке фото вам зроблять в будь-якому фото-салоні) - 2 шт.
  • Запрошення, вислане приватною особою або ж лікувальним / навчальним закладом, а також організація пропонує Вам робоче місце (опціонально).
  • Бронь дорожніх / авіаквитків, а також підтвердження бронювання готельного номера. Чеський консул буде до вас більш прихильний, якщо ви пред'явіть замість броні чек, що підтверджує повну або часткову оплату номера в чеському готелі.
  • Мед. страховка (обов'язково повинна покривати суму не менш ніж 30 тис євро).
  • Довідка від роботодавця. Тут повинні бути зазначені дані про вашу посаду, оклад, терміні служби і відпустці.
  • Різноманітні довідки та документація, що прямо або побічно підтверджують спроможність у фінансовому питанні. Підготуйте копії свідоцтв про володіння цінними паперами, авто, нерухомістю, а також банківські виписки (зокрема, про наявність суми не менше 5000 грн).
  • Спонсорська угода про забезпечення вас на час поїздки. Крім цього повинні бути додані копії персональних документів спонсора, а також свідчать про його фінансове благополуччя довідки (опціонально).

Для деяких категорій громадян необхідно подавати додаткові документи. Розглянемо докладніше.

Неповнолітні

  • Свідоцтво про народження.
  • Батьківський дозвіл.

Пенсіонери

  • Пенсійне посвідчення.
  • Виписка про пенсійних нарахуваннях.

Підприємці

  • Податкова звітність.
  • Реєстраційне свідоцтво.

Учні

  • Довідка, видана адміністрацією навчального закладу
  • Студ. квиток.

Як бачимо, перелік документів досить значний. Варто відзначити, що якщо ви зробите помилку в анкеті або неправильно оформите документи, то з 99% ймовірністю Вам відмовлять у відкритті візи. Саме тому варто довіритися професіоналам - ми зробимо цю роботу швидко і надійно. Подавши нам мінімальний пакет документів, Ви вже через 7-10 днів отримаєте відкриту візу. Ми не вимагаємо передоплати! Ви зможете оплатити наші гроші після отримання візи. Віза в Чехію для українців, оформлена в нашій компанії - це швидко, комфортно і надійно! Зателефонуйте нам вже сьогодні, а через кілька днів зовсім без особливих зусиль Ви отримаєте готові документи.

Терміни і вартість візи в Чехію

Скільки коштує віза до Чехії? Це залежить від міста, в якому ви вирішите займатися оформленням візи. У Києві ціна найнижча - 35 євро, у Львові з вас візьмуть 45 євро, а в Донецьку всі 55.
Регламент на розгляд вашої заяви становить 8-14 днів, однак на практиці все виходить куди швидше, і вже через тиждень ви можете отримати заповітну шенгенську візу.

Замовте прямо зараз!

або замовляйте, зателефонувавши на один з номерів:

+38 (099) 638-26-00, +38 (067) 854-30-35
Віза в Чехію. Часті запитання
Добрый вечер.можно ли открыть чешскую рабочую визу? И на какой срок? Спасибо.
Валентина2016-11-01
Добрый вечер. Можно открыть рабочую визу в Чехию на срок 180/90. Подача визовый центр.
Есть возможность оформления приглашения в Чехию?
Лора2016-10-19
Наша компания готовит полный пакет документов для подачи на чешскую визу. Обращайтесь к нам, с удовольствием поможем.
Можно открыть рабочую визу в Чехию на 180 дней, если нет приглашения, ее стоимость
Роман2016-06-06
Есть возможность открыть рабочую визу в Чехию на 180/90.