Головна / Послуги / Віза в Канаду

Віза в Канаду

Канада є однією з найбільш "жорстких" країн в плані видачі віз, тому отримати візу в цю країну нелегко, особливо українцям із-за ситуації, яка склалася у нас в країні. Візові працівники дуже вимогливі до документів і ретельно їх перевіряють. Всі візи крім імміграційної видаються на тимчасовий в'їзд в країну.

Відкриваємо туристичну / гостьову візу в Канаду! Вартість від 2000 $ (Без присутності, через Торонто)

Види віз до Канади:

  • Гостьова (туристична);
  • Студентська Віза;
  • Імміграційна Віза;
  • Робоча віза;
  • Бізнес Віза;

Всі перераховані вище види віз видаються здобувачеві, якщо термін дії його закордонного паспорта становить не менше одного року.

Як відкрити візу в Канаду в Україні?

Щоб оформити канадську візу, необхідно надати в консульство пакет документів, який в залежності від типу візи може відрізнятися. Крім цього необхідно заплатити консульський збір, який становить еквівалент 100 доларів США та сервісний збір в розмірі 694 грн. Термін оформлення візи становить від 10 до 15 днів.

Процес оформлення канадської візи не передбачає особисту присутність здобувача в консульстві. Тому необхідно ретельно підготувати документи, щоб у візового офіцера не виникло ніяких питань. Саме тому краще довірити збір документів професіоналам!

Візове агентство Prostovisa надає послуги в оформленні даних типів віз до Канади. Вартість відкриття візи залежить від пакета документів, який Ви зможете надати.

У вартість наших послуг входить:

  • консультація та аналіз Вашої поточної ситуації;
  • заповнення анкети;
  • підготовка повного пакету документів;
  • переклад документів;
  • подача документів в консульство;
  • надання гостьового запрошення в разі потреби;
  • надання бізнес запрошення в разі потреби;

Зв'яжіться з нашим менеджером для уточнення всіх деталей по тел. (099) 544-48-22 або (067) 854-30-35. Також ви можете зв'язатися з нами іншими способами.

Необхідні документи для отримання канадської візи

  • закордонний паспорт;
  • 2 фото 3,5х4,5 см;
  • копія українського паспорта;
  • довідка про доходи з роботи за останні 6 місяців;
  • довідка з банку про баланс і виписка по рахунку за останні 3 місяці;
  • копії документів про наявність рухомого / нерухомого майна (при наявности);

Гостьова чи туристична віза в Канаду

Різні назви зумовлені тим, що в залежності від візиту необхідні різні документи. Якщо Ви їдете в гості - необхідно запрошення, якщо ж Ви їдете подорожувати - необхідно надати документи, які підтверджують Ваш маршрут (бронь готелів, квитки тощо). Гостьова чи туристична віза в Канаду видається на термін від 6 місяців до 10 років. Термін дії візи залежить від багатьох факторів - вашої візової історії, поданого пакета документів, фінансового стану і т.д.

Для відкриття гостьової візи крім основного пакету документоа, необхідно додатково надати:

  • запрошення від фізичної особи, завірене нотаріусом;
  • копія паспорта людини, який оформив запрошення;
  • підтвердження спорідненості / відносин з запрошує;

Щоб отримати консультацію про можливості відкриття гостьової канадської візи, зателефонуйте нам прямо зараз - (099) 544-48-22 або (067) 854-30-35. Ми проконсультуємо Вас і дамо оцінку шансів на отримання візи.

Бізнес віза в Канаду

Щоб відкрити бізнес візу, необхідно мати канадських бізнес партнерів, які нададуть Вам запрошення. У разі, якщо Ви зібралися відвідати виставку, або бізнес-форум, Вам необхідно також мати запрошення і детальний план проведення даного заходу.

При відкритті бізнес візи в Канаду крім основного пакету документів, необхідно надати:

  • оригінал запрошення від юридичної особи, на фірмовому банку компанії;
  • виписка з Торгового Реєстру компанії;

Імміграційна віза

Для отримання імміграційної візи в Канаду, необхідно успішно пройти незалежну процедуру імміграції в Мінестерстве імміграції Канади. Крім великого пакета документів, Вам необхідно підтвердити знання англійської мови, мати високу кваліфікацію працівника, які необхідні в Канаді. Ця процедура непроста і займає тривалий час.

Студентська віза в Канаду

Для отримання студентської візи, необхідно надати документи про вступ до вузу, а також підтвердження оплати навчання. Крім цього необхідно надати виписку з банку про наявність коштів для проживання в Канаді протягом року, оскільки студентська віза видається не більше ніж на рік. Якщо навчання на більш тривалий термін, візу необхідно продовжувати.

За студентської візи є можливість офіційно працювати в Канаді, але не більше ніж 20 годин на тиждень.

Замовте прямо зараз!

або замовляйте, зателефонувавши на один з номерів:

+38 (099) 638-26-00, +38 (067) 854-30-35
Віза в Канаду. Часті запитання
В данный момент вопросов нет