Головна / Послуги / Запрошення і контракт

Запрошення і контракт

Є кілька типів запрошень для отримання візи, зараз ми їх розглянемо, а співробітники центру візової підтримки Prostovisa допоможуть Вам оформити будь-який з нижче перерахованих запрошень для візи.

Що входить у вартість:
Консультація досвідченого менеджера
Оформлення запрошення
Запис на подачу документів
Професійне заповнення анкети
Бронювання квитків
Бронювання готелю
Оформлення медичної страховки
Переклад документів
Подача документів або повний супровід
Консультація по проходженню кордону
Формування повного пакету документів
Вартість запрошень
Тип запрошення Ціна Срок оформлення Додаткова інформація
Бізнес запрошення 50 € 1-3 дня оплата після того як ми покажемо скан готового запрошення + бронь готелю (для подачі)
Робоче запрошення 50 € 4 -7 днів оплата після того як ми покажемо скан готового запрошення
Воєводське запрошення 350 € 45-60 днів передоплата 50% або ваш закордонний паспорт в якості застави. Повна оплата після того як ми покажемо скан готового запрошення.
Воєводське запрошення 450 € 21 день передоплата 50% або ваш закордонний паспорт в якості застави. Повна оплата після того як ми покажемо скан готового запрошення.
Бізнес запрошення
(для митниці)
35 € 1-3 дня тільки для перетину кордону
Литовське бізнес запрошення
на 1 рік
70 €    
Ваучер литовський
на 14-21 день
25 €    
Ваучер польський
на 14-21 день
35 €    

Всім відомо, що для оформлення візи, в консульство потрібно надати певний пакет документів, які підтверджують особу: закордонний паспорт, копії паспорта громадянина України, копію ІНН, фото. А також додаткові документи: довідка з місця роботи або навчання, копія свідоцтва підприємця і платника податку, довідка з банку в якій вказана кількість коштів на рахунку. У консульствах деяких країн можуть вимагати документи які підтверджують право володіння транспортним засобом, нерухомим майном і т.д. Але основним документом для отримання візи, а також підтвердження мети візиту в країну шенгенської угоди є запрошення від іноземного партнера або роботодавця.

Запрошення на візу, що це і як воно виглядає

Запрошення для отримання візи можуть бути різними, але суть всіх запрошень одна - підтвердити те, що ви збираєтеся відвідати країну яка входить в шенгенську зону не просто так. Вас чекають в Європі в ділових питаннях або на роботу.

У запрошенні для візи має бути вказано куди і до кого ви їдете - якщо це юридична особа, то назва фірми, контактні дані фірми, номери телефонів (обов'язково), якщо фізична особа - прізвище, ім'я, місце проживання, номер телефону. Запрошення для візи не повинно бути безстроковим, в ньому конкретно повинна бути вказана дата першого передбачуваного візиту, а також термін дії запрошення (зазвичай від декількох днів до року). Звичайно, що в запрошенні для оформлення візи повинні бути вказані ваші особисті дані, такі як: прізвище та ім'я (латинськими літерами), дата народження, серія та номер паспорту, місце проживання і народження, термін дії закордонного паспорту і якщо це запрошення для бізнес візи, то яку фірму або організацію ви представляєте, яку посаду в ній займаєте.

Є кілька типів запрошень для отримання візи, зараз ми їх розглянемо, а співробітники центру візової підтримки Prostovisa допоможуть Вам оформити будь-який з перерахованих запрошень для візи. Отже....

Бізнес запрошення для шенгенської візи

Найбільш популярною послугою яку надає наш візовий центр є оформлення візи в Польщу за запрошенням. Після оформлення візи в нашому візовому центрі, ви можете собі також замовити запрошення, яке ви зможете на вимогу надати митній службі для перетину кордону. Мати з собою запрошення на кордоні не обов'язково, але бажано.

Ціну запрошення для бізнес візи Ви можете побачити в таблиці нижче на сторінці.

Для  самостійного оформлення шенгенської візи категорії С, в консульство разом з основними документами для підтвердження мети візиту, вам знадобиться запрошення для ділової візи, або просто як кажуть в народі - бізнес запрошення. У якому буде зазначено те, що Ви як приватна або юридична особа, займаєтеся з польською стороною комерційною діяльністю. Види діяльності можуть бути різними (купівля автомобілів, або шин; продуктів харчування, будівельних матеріалів), це питання ви зможете уточнити у менеджера компанії. Таке запрошення для оформлення візи буде мати термін дії один рік.

На підставі цього бізнес запрошення Вам видадуть візу категорії С на строк до року (це залежить від консула і від того, яка кількість польських віз у вас було раніше в паспорті.)

З вартістю запрошення для бізнес візи і термінами оформлення Ви можете ознайомитися подивившись таблицю внизу сторінки.

Робоче запрошення, або запрошення на роботу закордон

Якщо Ви хочете поїхати в Польщу на роботу - Вам потрібна робоча польська віза. А для її самостійного оформлення потрібно робоче запрошення.

У робочому запрошення буде вказано, що Вас запрошують до Польщі на роботу (це може бути і менеджер з продажу, будівельник, збирання фруктів і овочів і т.д.). По запрошенню на роботу Вам в консульстві видадуть візу терміном 365/180 або 180/180 (це залежить від консула та регіону). В обов'язковому порядку робоче запрошення для отримання візи має бути зареєстрованим в польській біржі праці, про що будуть свідчити печатки цієї організації, що підтверджує їх достовірність.

З вартістю запрошення для робочої польської візи і термінами оформлення Ви можете ознайомитися подивившись таблицю вверху сторінки.

Воєводське запрошення, або запрошення від воєводи

Одне з найпопулярніших запрошень для оформлення робочої польської візи - запрошення від воєводи. Воєводське запрошення, це теж робоче запрошення, про яке ми писали в попередньому абзаці. Основною його відмінністю від звичайного запрошення на роботу є те, що на його підставі Вам видадуть візу терміном 365/365. Тобто Ви зможете цілий рік жити і працювати на території Польщі, а також відпочивати і відвідувати культурні місця інших країн шенгенської угоди терміном не більш ніж 90 днів у півріччі.

Воєводське запрошення, це теж запрошення від поляка на роботу. Але якщо у випадку з простим робочим запрошенням воно реєструвалася в польській біржі праці, то воєводське реєструється в воєводстві. Термін реєстрації великий - 24 робочих дні. Під час реєстрації ретельно перевіряється фірма, яка запрошує вас на роботу, чи зможе вона вас забезпечити житлом, гідною зарплатою і навіть страховим полісом. Після довгої і ретельної перевірки запрошення завіряється печаткою воєводи (рівне губернаторові в Україні).

По запрошенню від воєводи виключений варіант відмови у видачі візи, так як консульство повністю спирається на достовірність перевіреної інформації співробітниками воєводства.

Будьте пильні, не шукайте дешевих пропозицій якими повний Інтернет про оформлення запрошень. Завжди перевіряйте інформацію в них, телефонуйте за номерами вказаними в запрошенні, перевіряйте наявність печаток біржі праці або воєводства на робочих запрошеннях.

Після оформлення запрошення, перед подачею в консульство уважно вивчіть його, запам'ятайте місто де знаходиться фірма, хто вас запрошує на роботу та яку посаду ви будете займати, зарплату і т.д.

Замовте прямо зараз!

або замовляйте, зателефонувавши на один з номерів:

+38 (099) 638-26-00, +38 (067) 854-30-35
Запрошення і контракт. Часті запитання
Добрий день, скільки буде коштувати оформлення документів з "воєводським" запрошенням? і скільки часу займе оформлення (Харків). Дякуємо.
Вікторія 2016-06-29
Доброго дня. Є два варіанта: 1) Оформлення запрошення від воєводи за 2 місяці. 2) Оформлення запрошення від воєводи за 3 тижні. Ціна варіюється в залежності від періоду оформлення. Вільні дати на Харківський округ на 2-3 тижні вперед, максимум близько місяця .. Деталі за тел. +380995444822, +380678543035